top of page
PB Porsche 911 Backdate (41 van 76).jpg

SERVICES

Bij Porsche Bulen kunt u niet alleen terecht voor de aan- en verkoop van Porsches en Porsche onderdelen maar ook voor verschillende andere services. Hieronder staan onze bijkomende services opgesomd met een korte uitleg. Heeft u een vraag betreffende één van onze services of staat de service dewelke u nodig heeft niet in de lijst ? Aarzel niet om ons te contacteren, wij helpen u zo snel mogelijk verder.

BANDENSERVICE

Bij Bulen weten we hoe belangrijk de banden van uw wagen zijn. Als gehomologeerd bandendealer wordt erop toegezien dat de juiste N-codering bij uw type wagen terecht komt. Garage Bulen volgt voor u de ontwikkeling van de goedgekeurde Porsche wielen en banden van dichtbij zodat de meest recente vernieuwingen en de laatste Classic modellen steeds kunnen aangewend worden wanneer het u past.

Indien u vragen heeft over de te gebruiken zomer- of winterbanden krijgt u bij Bulen het juiste advies. Aarzel ook niet te vragen naar de mogelijkheid tot stockage van uw winterbanden. Zo kunt u er van op aan dat u ieder seizoen met een gerust hart uw rijplezier tegemoet gaat. Bij Bulen betekent bandenservice in al zijn eenvoud voortdurend een veilige visie op baanvastheid en weggerichtheid.

RESTAURATIE CLASSICS

ONDERHOUD & HERSTELLINGEN

Garage Bulen begrijpt als geen ander de bewogenheid van uw wagen en zorgt ervoor dat hij steeds tiptop in orde is. Enkel de beste originele onderdelen komen in aanmerking voor onderhoud, herstellingen en carrosserie. Deze diepgaande know how is kenmerkend voor Bulen: Jurgen staat 100% garant voor correct advies en een onberispelijke inspectie. Garage Bulen maakt gebruik van verfijnde uitleesapparatuur en de gestelde diagnose wordt steevast in overeenstemming met de klant besproken.

Een onderhoud bij Bulen verloopt erg vlot: u maakt een afspraak, u brengt uw wagen binnen, u krijgt een consultering en er wordt u direct gemeld wanneer u uw wagen weer mag komen ophalen. En aan het eind van de rit is er de vertrouwde kennisname van garantie. Het leven hoeft soms niet ingewikkeld te zijn… daar is garage Bulen voor gekend!

CARCLEANING

Porsche Bulen eert het concept ‘nul-restauratie’ waarin vooral een totaalaanpak van uw classic modellen 356 en 911 wordt nagestreefd. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Zowel het interieur als het exterieur van uw wagen komen aan bod. Onnodig te vermelden dat ook hier gewerkt wordt met originele stukken.

Garage Bulen is gespecialiseerd in het herstellen van oorspronkelijke motor- en versnellingsbakken alsook in  het renoveren van de lederbekleding. Verder weet Bulen als geen ander het kostbare lakwerk te behandelen en de legendarische Fuchs velgen te respecteren. Eerbied voor traditie staat centraal in deze unieke nul-restauratie. Zo keert Bulen samen met u terug naar de discrete essentie van Porsche!

Vastgehecht vuil, vervelende krassen en matte lakdefecten zijn definitief verleden tijd wanneer Bulen uw wagen onder handen heeft genomen. Polijsten en reinigen gebeurt met de meest recente gepaste producten en materialen. Zowel lakwerk, kunststof als rubber worden zorgvuldig onder de loep genomen voordat alle onnauwkeurigheden vakkundig worden weggewerkt.

Ook het leder in uw wagen krijgt een bekwame behandeling zodat het er weer fris en origineel gaat uitzien. Bij garage Bulen rijdt iedere trotse Porsche bezitter tevreden weg in een stralende wagen met grondig gevoed leder, minutieus gewaxte wielen en een prachtig glimmend plaatwerk. Adieu verweerdheid! Leve de natuurlijke glans!

bottom of page